Månadsfinal på Klubben med stort K

Nu har det varit helg igen vilket innebar att det var dags för månadsfinal.
Och som vanligt så samlades det ett hyfsat gäng typ 28 st det var en trevlig blandning av folk som kom till start kl 18,00 turneringen var inte över förrän typ 01,00 då stod Mister Pirjo som en värdig vinnare efter en stenhård H-U mot Göran'Lerdalpoker' Enström då Mister Pirjo lyckades vända ett massivt underläge till en vinst. Stort grattis till er båda..

Vi håller på att kollar om vi ska kunna köra någon typ av sattelit till Poker-SM som går av stapeln i månadsskiftet Sept-Okt och kommer att vara på Malta kanske i hop med någon mer klubb eller typ en flerstegs sattelit så kom gärna med förslag på hur det kan se ut och om intresse finns.

Under veckan som kommer så påbörjas arbetet med att rätta till väggen som rasade vilket i slutändan kommer att bli kanonbra vi kommer att få en utgång till en helt ny uteplats med ett skyddande skärmtak. Samt förhoppningsvis lite mer parkeringsmöjligheter.

Vi kommer att börja köra 100:- sit ang go turneringar med inköp till Nationaldagsbomben. Mer info om detta finns på klubben.

Nästa Turnering : LÅNGFREDAG KL 19,00 det är en UL rebuy även kallad Hallberg special 1 timme unlimited rebuy 50:-  
Matsedel inför Fredag presenteras senare under veckan så håll utkik här eller på facebook

Ha det så bra till vi hörs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0