Veckan som gått och veckan som kommer

Ska försöka att bli lite mer frekvent med att skriva lite vad som händer. Fick mycket bra respons nere på klubben i går ang denna blogg tydligen finns det folk som läser den LOL.. så jag ska försöka att skriva lite mer vad som händer nere på klubben.
Igår var det månadsfinal en 300 Freezeout som vanligt det kom 29 st till start turneringen höll ett mycket jämt och flöde rakt igenom så ett stort grattis till Cissi som kammade hem Heads-Upen mot Göran så man kan säga att det blev ett Skövde-derby men grattis till er båda.
Fick celebert besök från Alingsås och Falköping under kvällen vilket ju alltid är lika trevligt men det vet ju både Fjalar och Hammarn med sällskap att dom är alltid lika välkomna i metropolen Tidaholm. Tack vare att det dök upp folk utifrån så blev det cashgame på 3 bord under kvällen med bla ett deep-stack bord Texas no-limit dock inget Omaha bord för ovanlighetens skull.
För er som kommer ner nästa helg så möts ni av en del förändringar både lokalmässigt samt regelmässigt det har varit diskussioner ang inköp på cash-game inget allvarligt men dags för att förtydliga vår uppfattning om hur det ska vara mer om detta när ni kommer
Nästa helg ska vi gästas av en kille från Ladbrokes som vill komma och presentera sig samt adda lite i prisbaljan kan vara kul att se vad han vill ..
Många har börjat fråga när dom ringer och anmäler sig osv. vad det är för mat som kommer att serveras under kvällen vi kommer att försöka att gå ut med det på Facebook samt här.
Påminnelse
Glöm inte av att det är en 500+100 turre den 13 Mars kl 16.00 se till att anmäla er via facebook eller sms till 0768-124100
Tills vi ses ha det så gött alla

Kommande Turneringar Under Mars

Hej på er alla
Först och främst får jag gratulera Therese Söderbratt till att hon slog ut Rankingledaren i Fredags vilket betyder att hon har ett fritt inköp till kommande månadsfinal Grattis !!
Det känns som att folk trivs med att komma ner och spela på klubben som jag påpekat förut så har deltagarantalet stigit den sista tiden nu i Fredags så blev vi 27 st vilket jag tycker är mycket bra speciellt med tanke på snöstormen som var. Det är bara att hoppas att trenden håller i sig och att ni trivs är det något ni funderar på så kom gärna och fråga eller kom med förslag på ändringar/förbättringar.
Vi kommer att få besök från Ladbrokes nere på klubben dom vill komma och visa upp sig samt presentera sig och det är dom givetvis välkomna att göra dom kommer även att adda potten den kvällen.
Detta går av stapeln den 5 Mars då vi spelar en rebuy turnering som givetvis är ranking på.
Sedan LÖR den 13 Mars så kommer det att vara en 500+100 Freezeout som inte är ranking på däremot så ingår det mat till samtliga spelare vi kommer att köra igång kl 16.00 antalet platser är begränsat så se till att anmäl er via sms eller dyl till 0768-124100.
Vi har även en diskussion om hur vi skulle kunna köra en minitour live i hop med den ordinarie rankingen. En minitour med typ 4-5 turneringar där klubben/5050poker addar någon form av värde så kom  gärna med ide'er om hur vi kan göra detta.

Februari 2010

Jaha nu är det redan Feb
Det kommer lite nyheter på klubben ang jakt på rankingledaren vilket innebär följande den som slår ut rankingledaren i den sista turneringen före månadsfinalen får sitt inköp betalt till månadsfinalen samma månad tror att det kan vara en kul grej.

Ja det känns som vi har haft en kanonstart på det nya året i alla fall vad det gäller tillströmmningen på klubben tror inte att vi har varit under 22 någon turnering än så länge samt det har blivit ett bra cash-game med minst 2 bord varje kväll.

Även TPC har dragit i gång bra i år nu senast var man 19 st i sina turneringar vilket får ses som kanonbra

Vi har även haft besök av Prosharks som har lagt ut en film på Youtube om sitt besök hos oss

http://www.youtube.com/watch?v=7eLCIJHHcU4

För övrigt så har jag och Kid varit på Årsmöte på SvenskaPokerFörbundet och blivit omvalda i styrelsen så nu ser vi fram emot att få jobba med det i ytterligare 1 år samt vara med och arrangera ett Live-SM på Malta under hösten känns väldigt spännande .

Vi har även fått igång turneringar på nätet med 5050Poker kör varje onsdag en turre som kallas Tidaholms-Splitten logga in i klienten och kolla så får ni se det är ett kul upplägg på den


RSS 2.0