Månadsfinal på Klubben med stort K

Nu har det varit helg igen vilket innebar att det var dags för månadsfinal.
Och som vanligt så samlades det ett hyfsat gäng typ 28 st det var en trevlig blandning av folk som kom till start kl 18,00 turneringen var inte över förrän typ 01,00 då stod Mister Pirjo som en värdig vinnare efter en stenhård H-U mot Göran'Lerdalpoker' Enström då Mister Pirjo lyckades vända ett massivt underläge till en vinst. Stort grattis till er båda..

Vi håller på att kollar om vi ska kunna köra någon typ av sattelit till Poker-SM som går av stapeln i månadsskiftet Sept-Okt och kommer att vara på Malta kanske i hop med någon mer klubb eller typ en flerstegs sattelit så kom gärna med förslag på hur det kan se ut och om intresse finns.

Under veckan som kommer så påbörjas arbetet med att rätta till väggen som rasade vilket i slutändan kommer att bli kanonbra vi kommer att få en utgång till en helt ny uteplats med ett skyddande skärmtak. Samt förhoppningsvis lite mer parkeringsmöjligheter.

Vi kommer att börja köra 100:- sit ang go turneringar med inköp till Nationaldagsbomben. Mer info om detta finns på klubben.

Nästa Turnering : LÅNGFREDAG KL 19,00 det är en UL rebuy även kallad Hallberg special 1 timme unlimited rebuy 50:-  
Matsedel inför Fredag presenteras senare under veckan så håll utkik här eller på facebook

Ha det så bra till vi hörs


En liten detalj bara

kom ner till klubben i går kväll innan vi öppnade och fick en smärre chock kan man säga.
En intillliggande byggnad iofs bara ett kallförråd som sitter i hop med huvudbyggnaden hade gett vika för all snö nu när det smälter. Detta hade fastighetsägaren kalkylerat med att det skulle rasa så det var tömt inne och så det han inte hade kalkylerat med var att när det rasar så kanske det tar med sig något mer. Vilket det så att säga gjorde det tog en av våra väggar
Detta upptäcktes kl 18,00 typ kändes ju sådär att eventuellt stänga ner klubben en Fredagskväll
Men icke Pokerspelare är ett tåligt folk så efter att fixat och donat lite så kom turneringen igång typ 20 min försenat det kom att bli 28 som startade turren mer info om hur det gick och så vidare kommer senare eftersom att jag inte var med utan åkte hem

Helgens pokerturneringar....... Grattis Linus till vinsten

Det började lite lagom i Fredags med en 200 shorthanded turnering nere på klubben med lagom antal spelare  missade givetvis det finalbordet som vanligt men det är sådant som händer.Däremot så var det ett bra efterspel tills ganska sent på kvällen med ett litet litet plus för min del..

Sedan vaknar man kl 10 typ och inser att det är tusen saker att göra innan man kan komma igång med helgens så att säga main event vilket är en 500 :- turnering med långsam struktur den startade kl 16.00 och var över ca kl 00.30 så man kan säga att det är mycket poker för pengarna.Vi blev 27 st som startade vilket jag tycker är helt okey för att vara en Lördag mitt i månaden  Saknade många av stammisarna ändå
Vill passa på att gratulera Linus Jonasson till vinsten som blev 5900 :- när han besegrade Pippo Pip i Heads-up.

Har i helgen träffat många nygamla spelare typ som man inte sett på ett tag vilket alltid är riktigt kul hoppas att trenden håller i sig så att gamla såväl som nya spelare kommer ner till klubben.
Vi har passerat 75 strecket med medlemmar i år vilket är rekord för oss under vår 5 åriga livstid känns så att säga jävligt bra att det är så många som väljer att vara medlemmar hos oss .Tack ska ni ha alla för förtroendet ni ger oss och den positiva feedbacken.

Vi kommer under året att göra ett jippo av att vi firar 5 års jubileum det kommer mer detaljer angående det  kommer senare

Tills vi ses får ni ha det så bra alla

Jävlar vad sugen jag är nu..

Ja det är ju snart helg igen så att man kan få spela lite livepoker igen den kommande helgen kör vi 2 dagar vi har öppet som vanligt på Fre då vi kör en Shorthanded Freezeout för 200 som är rankad. 
Sedan öppnar vi kl 16.00 på Lördagen återigen och då spelar vi en turnering som inte är rankad
500+100 Freezeout med 30 min blinds och 20 000 i startstack i dena avgift så ingår det mat vilket brukar vara uppskattat.

I helgen som gick hade vi lite besök från Ladbrokes vilket i sig var väldigt trevligt men det blev vissa förvecklingar på slutet när det gäller konton och så vidare. Lars Berglund blev drabbad av detta missförstånd så vi har bestämt att kompensera honom med att vi bjuder honom på ett inköp till Månadsfinalen nu i Mars så får vi hoppas att han känner sig nöjd med det.

För övrigt så tycker jag att det var ganska okey med spelare i helgen tror att vi var 24 som spelade turneringen sedan tillkom det lite spelare till sidospelen som vanligt

Ni som var på klubben i helgen såg att vi hade gjort lite förändringar och fixat o donat lite, kul att det mottogs positivt hörde inget negativt i alla fall utan bara credits och det är det som gör att det är extra kul att arrangera lite extra event och så vidare.
På tal om events så se till att boka upp er för poker hela första helgen i Juni till NATIONALDAGSBOMBEN vi kommer att släppa 128 platser till den turneringen och det kommer att vara en maffig gästlista ni kommer att få chansen att spela poker mot några av de bästa i landet. Poker i vår värld är för såväl gammal som ung proffs som amatör det är och kommer alltid att vara våra ledord när det gäller att driva denna klubb.

Regga er gärna vis sms till på Lördag 0768-124100

Tills vi ses ha det så jävla bäst

3 Månader kvar tills.......

Imorgon är det 3 månader kvar tills det är dags för Nationaldagsbomben™ återigen.
Ser verkligen fram emot det , är det det största som händer i Tidaholms pokervärld under året vi kommer i år att försöka samla ett stort startfält så det kommer att spelas över 3 dagar med andra ord 2 startdagar och en finaldag.
Inköpet är inte spikat ännu men det kommer att ligga på en human nivå tanken är att alla ska ha råd att vara med.Det har hela tiden varit vårt ledord när det gäller turneringar att alla ska ha råd att vara med . Vi kommer även att ansätta våra sponsorer hårt för att kunna få ett övervärde i turneringen
Vi kommer att kunna ta 128 spelare fördelat på 2 dagar struktur kommer att vara liknande det har varit förut med typ 40 min blinds och 20 k i start. Om någon har några tankar/förslag så mottages det med stor tacksamhet

Mat

Kom att tänka på en liten sak bara sådär
Vad vill ni att vi serverar för mat nere på klubben har ni några förslag så kom gärna med det det är inte helt lätt att komma på varje vecka vad vi ska köra med.

Förhandstitt inför helgen

Förhandstitt på lokalen under renovering


RSS 2.0