Jävlar vad sugen jag är nu..

Ja det är ju snart helg igen så att man kan få spela lite livepoker igen den kommande helgen kör vi 2 dagar vi har öppet som vanligt på Fre då vi kör en Shorthanded Freezeout för 200 som är rankad. 
Sedan öppnar vi kl 16.00 på Lördagen återigen och då spelar vi en turnering som inte är rankad
500+100 Freezeout med 30 min blinds och 20 000 i startstack i dena avgift så ingår det mat vilket brukar vara uppskattat.

I helgen som gick hade vi lite besök från Ladbrokes vilket i sig var väldigt trevligt men det blev vissa förvecklingar på slutet när det gäller konton och så vidare. Lars Berglund blev drabbad av detta missförstånd så vi har bestämt att kompensera honom med att vi bjuder honom på ett inköp till Månadsfinalen nu i Mars så får vi hoppas att han känner sig nöjd med det.

För övrigt så tycker jag att det var ganska okey med spelare i helgen tror att vi var 24 som spelade turneringen sedan tillkom det lite spelare till sidospelen som vanligt

Ni som var på klubben i helgen såg att vi hade gjort lite förändringar och fixat o donat lite, kul att det mottogs positivt hörde inget negativt i alla fall utan bara credits och det är det som gör att det är extra kul att arrangera lite extra event och så vidare.
På tal om events så se till att boka upp er för poker hela första helgen i Juni till NATIONALDAGSBOMBEN vi kommer att släppa 128 platser till den turneringen och det kommer att vara en maffig gästlista ni kommer att få chansen att spela poker mot några av de bästa i landet. Poker i vår värld är för såväl gammal som ung proffs som amatör det är och kommer alltid att vara våra ledord när det gäller att driva denna klubb.

Regga er gärna vis sms till på Lördag 0768-124100

Tills vi ses ha det så jävla bäst

Kommentarer
Postat av: Henke

Snyggt gjort med en deal till Lars. Hoppas det blir två bra turneringar i helgen me möe fölk. Jag kan inte vara med på lördag. Lycka till ni som spelar den.spännande med "maffig gästlista" till nationaldagsbomben. Vet ni än vad den kommer kosta, hundra dollar, en lax är kanske för mycket?

2010-03-11 @ 22:15:55
Postat av: Chairman

Priset kommer att vara ca 700-800

2010-03-11 @ 23:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0