1:a Inlägget i den nya bloggen

Tjenare på er alla
Ja detta blir det första inlägget i den nya bloggen då den andra försvann när vi gjorde om vår hemsida.
Tänkte börja med en liten rapport från klubben i går kväll Det kom en del folk trots att det var Fre 13 så det kändes som att vi blev ganska lagom många ett 20 tal turneringen åkte jag ur som första man på finalbordet vilket inte alls har varit ovanligt den senaste tiden. För övrigt tycker jag att det var ett mycket jämt och bra spel på alla borden det var ingen som direkt utmärkte sig förutom Simon som vanligt :)

Sidospelet som kom i gång gick i stort sett hela kvällen med 2 fulla bord och lite väntelista men jag tror de flesta inte var missnöjda med allt för lång väntetid till borden.

SvenskaPokerFörbundet
Vad det gäller SvenskPokerförbundet så har Kid blivit ordinarie ledamot i styrelsen då Joakim Åsberg har stigit åt sidan på grund av familjär skäl. Det vi jobbar mest med nu är ju givetvis Online-SM på Unibet som börjar om en vecka redan så se till att kvala in nu innan det är försent.

5050Poker
Ja det är vår nya sponsor på klubben och vi kickade igång den verksamheten för typ 2 veckor sedan  känns som att det rullar på i ganska bra fart tycker att vi har en bra dialog med Peder och kompani på 5050poker en sak som är jävligt skönt är att det finns svensk support varje kväll.

Julbord
Det har väl inte undgått någon att det är dags för vårt årliga Julbord den 28/11 kl 15,00 nere på klubben det är som förut gratis för medlemmar och 200:- för icke medlemmar (självkostnadspris) obligatorisk föranmälan är det som gäller vis Sms 0768-124100 eller mail per@teamrespect.se alternativt vår grupp på Facebook.

Forum
Det finns numer ett eget forum för oss i Aces på prosharks.com under pokerklubbar titta gärna in där och var med och skapa lite opinion

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0