Poker SM-Veckan / Julbord / Månadsfinal

Tjenare på er alla
Känns som att det kan bli en ganska bra vecka detta med tanke på allt som händer.
Först och främst har vi ju Poker-SM online på Unibet det började i och för sig sådär i går kväll med Short-Handed jag åkte ur tidigt men såg att Birger klarade sig till typ plats 68 tyvärr bara 60 i pengarna men men .
Förberedelserna för julbordet är det full fart på nu. Anmälningarna håller på och rullar in så se till att anmäl er så snabbt som möjligt med tanke på maten. Ni som var med förra året minns säkert vilken succe det var.
Efter maten så blir det Månadsfinal som vanligt där är givetvis alla välkomna det är absolut inget krav på att ni ska vara med på julbordet för att kunna spela så bara kom vi börjar som vanligt kl 18.00 med turren
Vad det gäller turneringar online på 5050poker så kommer det inom kort att släppas datum osv. en sak kan jag säga nu och det är att det ska avslutas med en live-final där du kommer att få marker efter placeringar på nätet samma stuk som vårt klubbmästerskap alltså. samt att 25% av nätpengarna ska gå till Finalen.
TPC
Tpc har sin vanliga turnering nu på torsdag nere på klubben så om ni är sugna så finns det säkert plats vid cash-borden fram på kvällen
Se till att tänka på varandra där ute nu och ha det så jävla bäst så ses vi senast på lördag i alla fall // Pär

5050Poker

Igår var det i stort sett pokerfritt sånär som på lite slaskande på 5050poker i diverse garanterade turrar gick sådär kan man säga.
Satt och kollade på Birger när han återigen försökte kvala in till Main-Event i Poker-SM Online på Unibet jag tror att Birger är bäst på just det att FÖRSÖKA kvala in till SM han har garanterat spelat flest kval i år. Men jag vet hur det slutar = Han köper in till SM tar semester och torskar dag 1
Hade däremot en givande diskussion med Peder Månsson på just 5050Poker ang en turneringsserie på nätet vilken kommer att bli av. Under slutet på nov och sedan in i dec kommer vi att köra en gång i veckan typ men alla detaljer kommer under veckan.Vad jag nu redan vet är att det kommer att avslutas med en LIVE-Turnering i Tidaholm under Januari.

Julbord


1:a Inlägget i den nya bloggen

Tjenare på er alla
Ja detta blir det första inlägget i den nya bloggen då den andra försvann när vi gjorde om vår hemsida.
Tänkte börja med en liten rapport från klubben i går kväll Det kom en del folk trots att det var Fre 13 så det kändes som att vi blev ganska lagom många ett 20 tal turneringen åkte jag ur som första man på finalbordet vilket inte alls har varit ovanligt den senaste tiden. För övrigt tycker jag att det var ett mycket jämt och bra spel på alla borden det var ingen som direkt utmärkte sig förutom Simon som vanligt :)

Sidospelet som kom i gång gick i stort sett hela kvällen med 2 fulla bord och lite väntelista men jag tror de flesta inte var missnöjda med allt för lång väntetid till borden.

SvenskaPokerFörbundet
Vad det gäller SvenskPokerförbundet så har Kid blivit ordinarie ledamot i styrelsen då Joakim Åsberg har stigit åt sidan på grund av familjär skäl. Det vi jobbar mest med nu är ju givetvis Online-SM på Unibet som börjar om en vecka redan så se till att kvala in nu innan det är försent.

5050Poker
Ja det är vår nya sponsor på klubben och vi kickade igång den verksamheten för typ 2 veckor sedan  känns som att det rullar på i ganska bra fart tycker att vi har en bra dialog med Peder och kompani på 5050poker en sak som är jävligt skönt är att det finns svensk support varje kväll.

Julbord
Det har väl inte undgått någon att det är dags för vårt årliga Julbord den 28/11 kl 15,00 nere på klubben det är som förut gratis för medlemmar och 200:- för icke medlemmar (självkostnadspris) obligatorisk föranmälan är det som gäller vis Sms 0768-124100 eller mail per@teamrespect.se alternativt vår grupp på Facebook.

Forum
Det finns numer ett eget forum för oss i Aces på prosharks.com under pokerklubbar titta gärna in där och var med och skapa lite opinion

RSS 2.0