Veckan som gått och veckan som kommer

Ska försöka att bli lite mer frekvent med att skriva lite vad som händer. Fick mycket bra respons nere på klubben i går ang denna blogg tydligen finns det folk som läser den LOL.. så jag ska försöka att skriva lite mer vad som händer nere på klubben.
Igår var det månadsfinal en 300 Freezeout som vanligt det kom 29 st till start turneringen höll ett mycket jämt och flöde rakt igenom så ett stort grattis till Cissi som kammade hem Heads-Upen mot Göran så man kan säga att det blev ett Skövde-derby men grattis till er båda.
Fick celebert besök från Alingsås och Falköping under kvällen vilket ju alltid är lika trevligt men det vet ju både Fjalar och Hammarn med sällskap att dom är alltid lika välkomna i metropolen Tidaholm. Tack vare att det dök upp folk utifrån så blev det cashgame på 3 bord under kvällen med bla ett deep-stack bord Texas no-limit dock inget Omaha bord för ovanlighetens skull.
För er som kommer ner nästa helg så möts ni av en del förändringar både lokalmässigt samt regelmässigt det har varit diskussioner ang inköp på cash-game inget allvarligt men dags för att förtydliga vår uppfattning om hur det ska vara mer om detta när ni kommer
Nästa helg ska vi gästas av en kille från Ladbrokes som vill komma och presentera sig samt adda lite i prisbaljan kan vara kul att se vad han vill ..
Många har börjat fråga när dom ringer och anmäler sig osv. vad det är för mat som kommer att serveras under kvällen vi kommer att försöka att gå ut med det på Facebook samt här.
Påminnelse
Glöm inte av att det är en 500+100 turre den 13 Mars kl 16.00 se till att anmäla er via facebook eller sms till 0768-124100
Tills vi ses ha det så gött alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0