Kommande Turneringar Under Mars

Hej på er alla
Först och främst får jag gratulera Therese Söderbratt till att hon slog ut Rankingledaren i Fredags vilket betyder att hon har ett fritt inköp till kommande månadsfinal Grattis !!
Det känns som att folk trivs med att komma ner och spela på klubben som jag påpekat förut så har deltagarantalet stigit den sista tiden nu i Fredags så blev vi 27 st vilket jag tycker är mycket bra speciellt med tanke på snöstormen som var. Det är bara att hoppas att trenden håller i sig och att ni trivs är det något ni funderar på så kom gärna och fråga eller kom med förslag på ändringar/förbättringar.
Vi kommer att få besök från Ladbrokes nere på klubben dom vill komma och visa upp sig samt presentera sig och det är dom givetvis välkomna att göra dom kommer även att adda potten den kvällen.
Detta går av stapeln den 5 Mars då vi spelar en rebuy turnering som givetvis är ranking på.
Sedan LÖR den 13 Mars så kommer det att vara en 500+100 Freezeout som inte är ranking på däremot så ingår det mat till samtliga spelare vi kommer att köra igång kl 16.00 antalet platser är begränsat så se till att anmäl er via sms eller dyl till 0768-124100.
Vi har även en diskussion om hur vi skulle kunna köra en minitour live i hop med den ordinarie rankingen. En minitour med typ 4-5 turneringar där klubben/5050poker addar någon form av värde så kom  gärna med ide'er om hur vi kan göra detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0