Poker SM-Veckan / Julbord / Månadsfinal

Tjenare på er alla
Känns som att det kan bli en ganska bra vecka detta med tanke på allt som händer.
Först och främst har vi ju Poker-SM online på Unibet det började i och för sig sådär i går kväll med Short-Handed jag åkte ur tidigt men såg att Birger klarade sig till typ plats 68 tyvärr bara 60 i pengarna men men .
Förberedelserna för julbordet är det full fart på nu. Anmälningarna håller på och rullar in så se till att anmäl er så snabbt som möjligt med tanke på maten. Ni som var med förra året minns säkert vilken succe det var.
Efter maten så blir det Månadsfinal som vanligt där är givetvis alla välkomna det är absolut inget krav på att ni ska vara med på julbordet för att kunna spela så bara kom vi börjar som vanligt kl 18.00 med turren
Vad det gäller turneringar online på 5050poker så kommer det inom kort att släppas datum osv. en sak kan jag säga nu och det är att det ska avslutas med en live-final där du kommer att få marker efter placeringar på nätet samma stuk som vårt klubbmästerskap alltså. samt att 25% av nätpengarna ska gå till Finalen.
TPC
Tpc har sin vanliga turnering nu på torsdag nere på klubben så om ni är sugna så finns det säkert plats vid cash-borden fram på kvällen
Se till att tänka på varandra där ute nu och ha det så jävla bäst så ses vi senast på lördag i alla fall // Pär

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0